Wednesday, September 30, 2009

Daniela Crudu maestru de ceremonii





Vecina de la Neatza cu Razvan si Dani face atmosfera in cluburi si discoteci pe bani multi. In timp ce MC-ii profesionisti se multumesc cu cateva milioane de lei vechi, bruneta vrea 600 de euro pentru un program de trei ore.

Cu toate ca nu se claseaza pe locul intai in topul organizatorilor de petreceri, Daniela Crudu are cel mai mare tarif ca MC (n.r. - maestru de ceremonii) printre colegele ei de breasla si, de cele mai multe ori, nu este negociabil. Pretul brunetei a crescut proportional cu popularitatea capatata in calitate de asistenta in cadrul matinalului de la Antena 1, in ciuda faptului ca, la baza, ea este animatoare.

Tocmai aceasta activitate inceputa inaintea televiziunii i-a deschis usile cluburilor din Capitala si provincie, mai ales ca i s-a dus vestea ca este extrem de dezinhibata si renunta usor la haine de dragul petrecerii. Atmosfera se incinge prin simpla ei prezenta, aceasta nemaifiind nevoita sa depuna prea mult efort pentru a ridica lumea la dans. Iar pentru trei ore petrecute in club cere 600 de euro.

Gina Pistol face atmosfera pe 500 de euro pe luna desi popularitatea ei este mult mai mare decat a Danielei. Aceasta insa nu este activitatea principala a blondei. Cele mai multe contracte ale Ginei vin din lumea modellingului.

Cosmina Pasarin negociaza si sub 400 de euro pe luna

Ea a fost desemnata de organizatorii de petreceri singura femeie MC din Romania. De cand s-a lasat de televiziune, bruneta s-a axat pe acest gen de activitate. Petrecerile ei devin incendiare. Cosmina canta, danseaza, striga si nu tine niciodata cont daca depaseste programul. Importanta e atmosfera. Si, cu toate acestea, accepta si onorarii mai mici de 400 de euro.

Blog Widget by LinkWithin
ROMANIA © 2008 Por *Templates para Você*