Sunday, September 27, 2009

Zavoranca o ataca iar pe Monica Columbeanu




Deşi toată lumea credea că scandalul dintre Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu s-a încheiat şi că securea a fost îngropată de amândouă, iată că lucrurile nu stau tocmai aşa. Răzbunarea se dovedeşte dulce.

Aflată la început de nouă emisiune şi în căutarea ratingului mult râvnit, partenera de viaţă a lui Pepe a făcut dezvăluiri bombă. Dinu Damaschin, protectorul Monicăi pe când era o tânără neliniştită în Bacău, ar fi de fapt tătăl actualei doamnei Columbeanu.

Această informaţie i-a fost confirmată chiar de Monica, pe când era adolescentă. „Eram într-un club, când a venit şi mi-a spus că e fiica mea. Mi-a zis că ştie de la maică-sa. Se lăuda tuturor că e fata mea, iar acest lucru a scos-o din multe belele. Apoi, cu câteva săptămâni înainte de nunta cu Irinel, Veronica a venit la mine şi mi-a spus: «Dinule, să ştii că fata ta se mărită»”, a continuat Damaschin dezvăluirile.

Totodată, fostul protector a afirmat că tatăl din acte al Monicăi ar fi steril şi că nici surorile divei, Ramona şi Alina, nu ar fi fetele lui. Declaraţiile incendiare nu s-au oprit aici însă. Damaschin susţine că nici Irina nu ar fi copilul lui Irinel Columbeanu, ci fiica lui Alexandru Gavril, bărbatul acuzat că şi-ar fi ucis fetiţa. Monica a fost iubita lui George Gavril, dar mai târziu s-ar fi culcat şi cu fratele acestuia, Alexandru, pretinde Damaschin.

Cum va reacţiona doamna Columbeanu la noile dezvăluiri, cu siguranţă vom afla cât de curând. Până atunci însă, Paradisul Cenuşăresei de Bacău a fost din nou zguduit din temelii. Oare câte secrete au rămas nedezvăluite?

Blog Widget by LinkWithin
ROMANIA © 2008 Por *Templates para Você*