Tuesday, May 19, 2009

Mihaela Rădulescu se mută în Monaco

Mihaela Radulescu renunta la cariera in televiziune pentru a se muta in Monaco, alaturi de fiul ei, Ayan. Se pare ca vedeta "Duminicii in familie" a negociat plecarea cu Elan Schwartzenberg, fostul ei sot.

"Mihaela se retrage in Principatul Monaco. Ea va intrerupe orice activitate in mass-media si se va dedica cresterii copilului. Mihaela a facut multi pasi importanti in aceasta perioada: si-a cerut scuze fostului sot pentru comportamentul indecent pe care l-a avut in ultimele opt luni si recunoaste ca ii pare rau ca familia si casnicia s-au distrus", a declarat o sursa apropiata Mihaelei Radulescu, pentru Cancan.

Se pare ca Mihaela se gandeste serios la posibilitatea de a-si reface viata, chiar cu Elan. Vedeta parcurge incet acesti pasi, si pentru moment, pentru linistea copilului, ea i-a cerut lui Elan sa o sprijine sa se mute definitiv la Monaco, unde va pleca in urmatoarea saptamana.

Mihaela Radulescu a anuntat in cadrul emisiunii pe care o prezinta ca se retrage definitiv din televiziune si ca aceasta este "ultima luna" din cariera sa in televiziune si ca intentioneaza sa se retraga definitiv din lumina reflectoarelor.

Adresandu-se publicului din sala, Mihaela Radulescu a explicat ca actiunea sa nu este o toana, ci o decizie pe care a luat-o dupa mult timp de gandire.Urmand modelul lui Teo Trandafir, Mihaela Radulescu a anuntat ca va mai face inca doua editii ale emisiunii sale, si apoi va disparea din peisajul mediatic.

In ultimul timp, iubita lui Dani Otil nu a mai aparut in nicio publicatie, ca o forma de protest fata de colegii din presa.


http://www.ziare.com/

Blog Widget by LinkWithin
ROMANIA © 2008 Por *Templates para Você*