Monday, May 18, 2009

Romaniţa părăseşte casa din Primăverii

Carmen Harra i-a spus Romaniţei să părăsească casa din Primăverii pentru că spiritul celui care a fost ucis încă este prezent în clădirea respectivă.

„Spiritul, se spune, al unui suflet care a plecat într-un anume loc, felul în care el a plecat... el a plecat omorât... spiritul lui nu şi-a găsit drumul dincolo aşa de uşor cum credem noi. E un proces. Să te naşti e un proces care durează nouă luni, să treci dincolo de lumea asta fizică durează cel puţin 40 de zile... unele spirite nu se eliberează atât de repede şi au tendinţa să revină prin locul unde au mai trecut”, crede Carmen Harra.

Cât despre viitor, parapsihologul de peste Ocean i-a prezis Romaniţei că se va recăsători: „O... păi ne căsătorim, cam în doi ani şi ceva, până la trei ani, găsim un bărbat foarte frumos, care face foarte multe drumuri între România, Italia, Paris. Este un bărbat înalt, frumos, prezentabil, a mai fost şi el însurat”, a spus Carmen Harra la „Happy Hour Special”. În emisiunea moderată de Cătălin Măruţă, creatoarea de modă a aflat că urmează să se căsătorească, însă nu cu actualul iubit. Cel puţin asta este ceea ce prevede. Despre bărbatul cu care Romaniţa are în prezent o relaţie, Carmen Harra a povestit că a mai fost căsătorit şi că are un băiat.

Lucru pe care l-a confirmat în prezent şi Romaniţa în cadrul emisiunii „Happy Hour”. Romaniţa a mai aflat şi alte aspecte despre propria persoană, aspecte încifrate în codul vieţii sale. Astfel, pe baza datei de naştere, 3.10.1964, Carmen Harra i-a dezvăluit creatoarei de modă că într-o viaţă anterioară a fost, cel puţin în viziunea prezicătoarei, o prinţesă din Polonia, un om puternic şi plăcut, dar care a avut o familie rigidă. În schimb, ea a încercat să îşi determine destinul propriu plecând de la Curte. Mai mult, crede Harra, pasiunea Romaniţei pentru artă, modă şi culori vine dintr-o altă viaţă anterioară, trăită la Paris. Invitata lui Măruţă a mai povestit că în codul vieţii Romaniţei sunt scrise talentul, independenţa, dar şi o relaţie puternică cu mama sa.

Romaniţa plimbată cu Oltcit-ul de Columbeanu

Intrebată despre relatia veche cu Irinel Columbeanu, Romaniţa Iovan a decis să pună punct povestii dintre modelul sărac şi fiul de milionar, explicând ca la momentul relaţiei lor de dragoste, Irinel era un bărbat modest din punct de vedere financiar.

Romaniţa Iovan a explicat că pe când era iubita lui Columbeanu acesta nu conducea un Rolls-Royce, ci un Oltcit, nu o ducea în străinătate şi nu îi făcea cadouri extravagante. Designerul de modă a ţinut să precizeze că abia din momentul despărţirii, atât ea cat si Irinel au început să crească financiar, ajungând în paralel să construiască adevărate averi. Apoi timpul a trecut şi Romaniţa Iovan a reuşit chiar să se împace cu actuala răsfaţată a lui Irinel Columbeanu, Monica.

Blog Widget by LinkWithin
ROMANIA © 2008 Por *Templates para Você*