Saturday, May 16, 2009

Elena Udrea, dezamăgită că unii hotelieri nu au menţinut unitățile deschise


Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Neptun, unde a participat la inaugurarea unui centru SPA, că este dezamăgită de faptul că unii hotelieri care au avut unităţile deschise de Paşte şi de 1 Mai nu le-au menţinut în continuare la acelaşi regim.

Udrea a spus că faţă de anii precedenţi s-a înregistrat o creştere cu 200 % a numărului de turişti în perioada sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai, dar s-a declarat dezamăgită că unii hotelieri care au avut unităţile deschise în acea perioadă nu le-au menţinut în continuare la acelaşi regim.

"Îmi exprim dezamăgirea că nu toate hotelurile care au deschis de Paşte şi de 1 Mai au mai rămas deschise. Litoralul e frumos, dar nu-mi place pentru că nu s-au găsit soluţii pentru operatorii de turism care ţin hotelurile nemodernizate sau închise. Sunt oameni care consideră că a fi proprietar într-o staţiune înseamnă a face orice doreşti, fără să-ţi pese de cum merge staţiunea respectivă. Vom găsi soluţii legale să se întâmple lucrurile cum se întâmplă peste tot în lume", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai spus că doreşte dezvoltarea activităţilor de agrement pe litoral şi că intenţionează să-i sprijine pe investitori în acest sens.

"Căutăm modalitatea de a le oferi diverse facilităţi", a spus Elena Udrea.
Ministrul Turismului a susţinut că mai mulţi investitori străini din ţări UE în care ea a promovat turismul românesc vor vizita România, în luna iunie, şi şi-a exprimat speranţa că va reuşi să-i convingă pe aceştia să investească în turism pe litoralul românesc.

"Dacă avem mai multe asemenea investiţii ne putem recăpăta turiştii pe care-i aveam acum 20 de ani şi îi vom determina pe turiştii români să-şi petreacă aici vacanţele", a adăugat Elena Udrea.

Sursa: MEDIAFAX

Blog Widget by LinkWithin
ROMANIA © 2008 Por *Templates para Você*